Domov | Vsebinska stran OTROČARIJE.NET Bodi obveščen ikona Dodaj med priljubljene (CTRL+D)

26. julij 2007

Družinsko drevo


Ste že poskušali kdaj pripraviti družinsko drevo za svojega malčka, ali pa morda kar tako iz radovednosti.
Z rodoslovjem se bolj resno ukvarja tudi Slovensko rodoslovno društvo. Njihova spletna stran je sicer nekoliko "zastarela", vsebina pa bi vam lahko pripomogla k kakovosti priprave družinskega drevesa.

Sama sem si pomagla s programom Family Tree Maker 2006, ki sem ga potegnila iz eMule (brezplačno si prenesite programček eMule in tam se povežite na server in v iskalniku poiščite ta programček Family Tree Maker 2006.iso, ki je velik 103,72 MB).

Nerodno je ker ta program ne podpira nekaterih šumnikov (č in ž), ostalo je pa ok-ej.

Nekaj ekranskih slik in kratkih navodil (za povečavo klikni na sliko):

2 komentar (vpiši svoj komentar):

Anonimni 19. oktober 2008 22:17  

Za sestavo družinskega drevesa si oglejete stran www.geni.com. Stran je sicer v angleščini, vendar ima zelo intuitiven uporabniški vmesnik. Uporaba je zelo enostavna. Pa še brezplačna je.

Lilly Velkner 08. december 2008 19:41  

Ta zadeva mi je zeeeeeeeeeelo všeč!!!!


Lp, Lilly

Kontakt

Email - otrocarije@yahoo.com
© Otročarije 2007-2016
Celotna vsebina tega bloga (slike, tekst, tabele, izračuni,...) je avtorsko zaščitena in je brez dovoljenja avtorja (uredništvo Otročarije) ni dovoljeno uporabljati.
Vsako kršitev bo avtor kazensko ter odškodninsko preganjal.

Priljubljene objave

Arhiv

  © Otročarije 2007-2015

Nazaj na VRH  

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. Uporabljamo tudi piškotke oglaševalskih partnerjev Httpool in Adpartner, ki analizirajo vaše vedenje na spletnih straneh in vam dostavljajo personalizirane oglase. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tu.