Domov | Vsebinska stran OTROČARIJE.NET Bodi obveščen ikona Dodaj med priljubljene (CTRL+D)

02. julij 2010

Nevarni izdelki - kašica babylove

Podjetje Dm drogerie markt  poziva k vračilu izdelka:
  • babylove bio kašica Frucht & Jogurt Früchteallerlei mešano sadje in jogurt, iz ekološke pridelave, 190 g - za dojenčke po dopolnjenem 7. mesecu starosti – z rokom uporabe 8. 2. 2012 in številko šarže DO390M.
Dm Slovenija je bil dne 1. 7. 2010 obveščen s strani nemškega koncerna, da so v Nemčiji v dveh produktih babylove kašice mešano sadje in jogurt odkrili drobce stekla.

Podjetje dm drogerie markt d.o.o. je izvedel umik omenjenega izdelka ne glede na rok uporabe ali šaržo. Vse zaloge navedenega izdelka bodo nemudoma uničene.

Dm drogerie markt vse potrošnike naproša, da izdelka ne uživajo in ga vrnejo na mesto nakupa, kjer jim bo tudi brez računa povrnjena kupnina.

0 komentar (vpiši svoj komentar):

Kontakt

Email - otrocarije@yahoo.com
© Otročarije 2007-2016
Celotna vsebina tega bloga (slike, tekst, tabele, izračuni,...) je avtorsko zaščitena in je brez dovoljenja avtorja (uredništvo Otročarije) ni dovoljeno uporabljati.
Vsako kršitev bo avtor kazensko ter odškodninsko preganjal.

Priljubljene objave

Arhiv

  © Otročarije 2007-2015

Nazaj na VRH  

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. Uporabljamo tudi piškotke oglaševalskih partnerjev Httpool in Adpartner, ki analizirajo vaše vedenje na spletnih straneh in vam dostavljajo personalizirane oglase. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tu.