Domov | Vsebinska stran OTROČARIJE.NET Bodi obveščen ikona Dodaj med priljubljene (CTRL+D)

27. februar 2011

Izdelki - pustna kapa, pustna maska

LIKOVNA TEHNIKA: lepljenka
STAROST OTROKA: 1+
PRIPOMOČKI: lepilo, risalni list, papirnati liki različnih barv iz kolaž papirja, papirnati krožniki, palica, elastična vrvica.
IZDELAVA:
Pustna kapa: Risalni papir zvijemo da dobimo stožec v obliki kape, spodaj obrežemo glede na velikost glave. Otrok lahko nato polepi kapo z različnimi liki iz kolaž papirja. Na vrhu kape prilepimo več trakov papirja in kapi dodamo elastično vrvico.

Okrogla maska: Papirnatemu krožniku izrežemo oči, nos in usta. Nato naj otrok poljubno polepi masko z liki iz kolaž papirja.
Maska: Izstrižemo masko in jo nalepimo na palico. Otrok naj poljubno polepi po papirju like iz kolaž papirja.

0 komentar (vpiši svoj komentar):

Kontakt

Email - otrocarije@yahoo.com
© Otročarije 2007-2016
Celotna vsebina tega bloga (slike, tekst, tabele, izračuni,...) je avtorsko zaščitena in je brez dovoljenja avtorja (uredništvo Otročarije) ni dovoljeno uporabljati.
Vsako kršitev bo avtor kazensko ter odškodninsko preganjal.

Priljubljene objave

Arhiv

  © Otročarije 2007-2015

Nazaj na VRH  

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. Uporabljamo tudi piškotke oglaševalskih partnerjev Httpool in Adpartner, ki analizirajo vaše vedenje na spletnih straneh in vam dostavljajo personalizirane oglase. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tu.