Domov | Vsebinska stran OTROČARIJE.NET Bodi obveščen ikona Dodaj med priljubljene (CTRL+D)

22. avgust 2011

Nevarni artikli - poganjalec Big flippi

Po oceni Zavoda za zdravstveno varstvo Maribor poganjalec Big flippi (proizvajalec Big iz Nemčije) predstavlja resno tveganja za zdravje otrok.

Poganjalec ni prestal preizkusa pri obremenitvi 25 kg v prožno oviro višine 5 cm. Poganjalec se je že v prvem poskusu prelomil na mestu med krmilom in sprednjim kolesom, kar bi lahko povzročilo pri otroku hujše poškodbe.

ZPS svetuje, da v primeru da imate igračo doma, le te ne uporabljajte. Vrnete jo lahko na mesto nakupa, saj ste upravičeni do povrnitve kupnine.

Vir: Zveza potrošnikov Slovenije

0 komentar (vpiši svoj komentar):

Kontakt

Email - otrocarije@yahoo.com
© Otročarije 2007-2016
Celotna vsebina tega bloga (slike, tekst, tabele, izračuni,...) je avtorsko zaščitena in je brez dovoljenja avtorja (uredništvo Otročarije) ni dovoljeno uporabljati.
Vsako kršitev bo avtor kazensko ter odškodninsko preganjal.

Priljubljene objave

Arhiv

  © Otročarije 2007-2015

Nazaj na VRH  

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. Uporabljamo tudi piškotke oglaševalskih partnerjev Httpool in Adpartner, ki analizirajo vaše vedenje na spletnih straneh in vam dostavljajo personalizirane oglase. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tu.