Domov | Vsebinska stran OTROČARIJE.NET Bodi obveščen ikona Dodaj med priljubljene (CTRL+D)

12. junij 2013

Piškotki

V začetku leta 2013 je stopil v veljavo popravljen Zakon o elektronskih komunikacijah - ZEKom-1  (http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?urlid=2012109&stevilka=4315). Ta po direktivi EU predpisuje nova pravila glede uporabe piškotkov, ki se shranjujejo na osebnih računalnikih uporabnikov.

Seznam piškotkov na spletnem mestu http://otrocarije.blogspot.com/:
Piškotki se na tej strani uporabljeja pri uporabi Google Analytics za sledenje obiskov in pri prikazovanju oglasov.

__utmz (poteče v 6ih mesecih) služi za prikaz od kje je obiskovalec (iskalnik, iskane ključne besede, povezava)

__utma (poteče v 2 letih) shranjuje vsakega uporabnika količino obiskov in čas prvega obiska v prejšnjem obisku, in sedanji obisk

_utmb (poteče v 1 dnevu) in __utmc (poteče na koncu seje) se uporabljajata za približno primerjavo, kako dolgo boste ostali na mestu, ko se začne obisk, in približno konca (c poteče hitro)

adp_partner (poteče na koncu seje): služi za prikazovanje oglasnih sporočil


0 komentar (vpiši svoj komentar):

Kontakt

Email - otrocarije@yahoo.com
© Otročarije 2007-2016
Celotna vsebina tega bloga (slike, tekst, tabele, izračuni,...) je avtorsko zaščitena in je brez dovoljenja avtorja (uredništvo Otročarije) ni dovoljeno uporabljati.
Vsako kršitev bo avtor kazensko ter odškodninsko preganjal.

Priljubljene objave

Arhiv

  © Otročarije 2007-2015

Nazaj na VRH  

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. Uporabljamo tudi piškotke oglaševalskih partnerjev Httpool in Adpartner, ki analizirajo vaše vedenje na spletnih straneh in vam dostavljajo personalizirane oglase. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tu.