Domov | Vsebinska stran OTROČARIJE.NET Bodi obveščen ikona Dodaj med priljubljene (CTRL+D)

23. november 2013

Ustvarjamo - laterna, nočna lučka v kozarcu

LIKOVNA TEHNIKA: izdelek laterna
STAROST OTROKA: 3+
PRIPOMOČKI: steklen kozarec za vlaganje, elektro žica ali druga plastificirana žica, klešče, barvni prtiček (lahko božično-novoletni motiv), prozorno lepilo, okrasna vrvica, škarje, čajna svečka, vžigalnik.
IZDELAVA:
Na primerno velik steklen kozarec za vlaganje pripravimo žičnat obod okoli vratu kozarca na katerega poprej pritrdimo ročaj (to naj pripravi odrasla oseba s pomočjo klešč, kot je prikazano spodaj na drugi sliki).

Otroci naj odrežemo pravokotni trak iz barvnega prtička in ga s prozornim lepilom prilepimo okoli kozarca. Kozarček še poljubno okrasite in vanj vstavite čajno svečko. V teh dneh, ko kmalu pade tema, bo lučka prijetno krasila balkone, terase in police vaših domov.


0 komentar (vpiši svoj komentar):

Kontakt

Email - otrocarije@yahoo.com
© Otročarije 2007-2016
Celotna vsebina tega bloga (slike, tekst, tabele, izračuni,...) je avtorsko zaščitena in je brez dovoljenja avtorja (uredništvo Otročarije) ni dovoljeno uporabljati.
Vsako kršitev bo avtor kazensko ter odškodninsko preganjal.

Priljubljene objave

Arhiv

  © Otročarije 2007-2015

Nazaj na VRH  

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. Uporabljamo tudi piškotke oglaševalskih partnerjev Httpool in Adpartner, ki analizirajo vaše vedenje na spletnih straneh in vam dostavljajo personalizirane oglase. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tu.