Domov | Vsebinska stran OTROČARIJE.NET Bodi obveščen ikona Dodaj med priljubljene (CTRL+D)

12. december 2007

Prosta mesta v vrtcih

Decembra 2007 je Ministrstvo za šolstvo in šport vzpostavilo dolgo pričakovano evidenco prostih mest v vrtcih. Ministrstvo pa je tudi pozvalo vse zavode (vrtce), ki še niso posredovali podatkov, zato je lahko evidenca ponekod pomanjkljiva.

  • Evidenca prostih mest (OPOZORILO: Aplikacija občasno ne deluje)
    (Aplikacaija Ministrstva za šolstvo in šport)
Direktni URL: Iz spostnega seznama izberite občino, če kliknete na možnost Vse občine bo morda aplikacija slabo delovala.

1 komentar (vpiši svoj komentar):

Spletna lekarna Žužemberk 08. maj 2016 19:42  

http://www.moja-lekarna.com/p-5361-merjenje-telesne-temperature-spletna-lekarna-zuzemberk.aspx - še kako se meri temperatura.

Kontakt

Email - otrocarije@yahoo.com
© Otročarije 2007-2016
Celotna vsebina tega bloga (slike, tekst, tabele, izračuni,...) je avtorsko zaščitena in je brez dovoljenja avtorja (uredništvo Otročarije) ni dovoljeno uporabljati.
Vsako kršitev bo avtor kazensko ter odškodninsko preganjal.

Priljubljene objave

Arhiv

  © Otročarije 2007-2015

Nazaj na VRH  

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. Uporabljamo tudi piškotke oglaševalskih partnerjev Httpool in Adpartner, ki analizirajo vaše vedenje na spletnih straneh in vam dostavljajo personalizirane oglase. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tu.