19. oktober 2018

Premik ure v nedeljo 28.10.2018 - zimski čas 2018

KDAJ PREMAKNEMO URO: Prehod iz poletnega na zimski čas se letos zgodi v nedeljo 28. oktobra 2018

KAKO: Na ta dan moramo ob 3. uri zjutraj ure premakniti za eno uro nazaj, torej na 2. uro in bomo s tem prešli na zimski čas.

Uro bomo zopet premikali v nedeljo 31.3.2019 - morda zadnjič :).

EU ZAKONODAJA:
Glede na anketo izvedeno v letu 2018 se je kar 80% od 4,6 mio anketirancev  izreklo za umik premikanja ure, zato si lahko obetamo spremembo zakonodaje (spremembo direktive).

OD KDAJ PREMIKAMO URE:
V Sloveniji od leta 1982, v EU pa od leta 1980.
V Evropi pa imamo tudi tri različne časovne pasove.
1 komentar:

Mavis L Wanczyk pravi ...

Samo želim podijeliti svoje iskustvo sa svima. Imao sam sluh o ovoj praznoj ATM kartici neko vrijeme i nikada nisam platio nikakav interes za nju zbog mojih sumnji. Sve dok jednog dana nisam otkrio dickona. on je stvarno dobar u onome što radi. Natrag na točku, raspitao sam se o praznoj kartici. Ako radi ili čak postoji. Rekli su mi da i da je njegova kartica programirana za samo novac povlači se bez primijećivanja i također se može koristiti za besplatne online kupnje bilo koje vrste. Ovo je bilo šokantno i još uvijek sam sumnjao. Onda sam pokušao i zatražio karticu i pristao na njihove uvjete i odredbe .. Četiri dana kasnije dobio sam svoju karticu i pokušao s najbližim bankomatom u blizini mene, na moje najveće iznenađenje. Uspio sam podići do 2.000 dolara dnevno. Bankomat mi je doista promijenio život. Ako ih želite kontaktirati, evo adresu e-pošte: blankatm156@gmail.com