Domov | Vsebinska stran OTROČARIJE.NET Bodi obveščen ikona Dodaj med priljubljene (CTRL+D)

09. junij 2009

Vaše fotografije otrok so neprecenljive

Fotografije vaših otrok delite le z osebami, ki jim zaupate. Izogibajte se nalaganju in pošiljanju slik na:
- družabne spletne mreže (Facebook, , Flickr, Netlog, Msn, Myspace...)
- fotoalbume in zbirke (Picasa, Moj-album, Shrani.si...)
- video strani (You tube, Moj video, Genspot...)
- nagradne natečaje (splošni pogoji natečaja so v drobnem tisku ali pa jih sploh ni, običajno ni varovanja osebnih podatkov, vaše poslane fotografije postanejo last uredništva podjetja, ki jih lahko uporablja v komercialne namene in z njimi prosto razpolaga)
- elektronsko pošto (Gmail, Email, Siol... Ne pozabite tudi prejemnik vaše pošte s fotografijami ima avtomatsko shranjen vaš e-mail, lahko pa ga celo prepošlje naprej.)
- forume ( Dodajanje fotografij na profil, med komentarje in v podpis pod komentarjem bo shranjen za vedno. Razmislite tudi o razpravljanju o vaših osebnih zadevah pod nekim vzdevkom.)
- bloge in spletne strani (Nekateri starši si slike in doživetja svojih otrok delijo z določeno skupino (zaprti blog) ali kar z vsemi (odprti blog)).


NA PLAŽI:
V poltenih mesecih tudi ne pozabite otroku na plaži obleči kopalke.

1 komentar (vpiši svoj komentar):

h3x0r 09. junij 2009 19:32  

Se strinjam.

Kontakt

Email - otrocarije@yahoo.com
© Otročarije 2007-2016
Celotna vsebina tega bloga (slike, tekst, tabele, izračuni,...) je avtorsko zaščitena in je brez dovoljenja avtorja (uredništvo Otročarije) ni dovoljeno uporabljati.
Vsako kršitev bo avtor kazensko ter odškodninsko preganjal.

Priljubljene objave

Arhiv

  © Otročarije 2007-2015

Nazaj na VRH  

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. Uporabljamo tudi piškotke oglaševalskih partnerjev Httpool in Adpartner, ki analizirajo vaše vedenje na spletnih straneh in vam dostavljajo personalizirane oglase. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tu.