Domov | Vsebinska stran OTROČARIJE.NET Bodi obveščen ikona Dodaj med priljubljene (CTRL+D)

01. junij 2009

Zanimivi artikli - Senčnik Pepeny

Za boljšo zaščito otroka v vozičku ali košari lahko uporabite ta univerzalni senčnik. Narejen je iz lycre in ščiti s faktorjem zaščite pred UV žarki 35+.
Gre torej za zanimivo alternativo senčniku - mareli.

Cena: 21,90€ (Sonček spletna trgovina)

2 komentar (vpiši svoj komentar):

Anonimni 02. junij 2009 12:12  

Imajo ga tudi v spletni trgovini Baby Center, pa še poštnine ne rabiš plačat.
JAz ga imam, čeprav se mi ga ne da vsakič privezat gor, pa spet dol dajat. Saj bi ga lahko imela ves čas gor, ampak če ni potreben lahko precej ovira (še posebej v vetru). Priporočam pa ga za daljše sprehode.
Drugače je pa super, ker paše na vsak voziček in ko je močno sonce lahko tako zasenčiš voziček, da se otroka sploh ne vidi ven. Slaba stran je pa ta, da se močno segreje v vozičku, ker je senčnik črne barve.

Anonimni 01. avgust 2010 23:22  

Tudi jaz ga imam in sem zelo zadovoljna. Tudi v vetru nam je kar prav prišel...
Hm...Sva s kolegico primerjali - ona je imela belo pleničko čez voziček, jaz pepeny, pri njej je bilo pod pleničko vroče, pri meni pod pepenyjem ne - kljub črni barvi.

Priporočam!

Kontakt

Email - otrocarije@yahoo.com
© Otročarije 2007-2016
Celotna vsebina tega bloga (slike, tekst, tabele, izračuni,...) je avtorsko zaščitena in je brez dovoljenja avtorja (uredništvo Otročarije) ni dovoljeno uporabljati.
Vsako kršitev bo avtor kazensko ter odškodninsko preganjal.

Priljubljene objave

Arhiv

  © Otročarije 2007-2015

Nazaj na VRH  

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. Uporabljamo tudi piškotke oglaševalskih partnerjev Httpool in Adpartner, ki analizirajo vaše vedenje na spletnih straneh in vam dostavljajo personalizirane oglase. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tu.