Domov | Vsebinska stran OTROČARIJE.NET Bodi obveščen ikona Dodaj med priljubljene (CTRL+D)

12. november 2009

Nevaren artikel - Mclaren zložljivi vozički

Dobro znana kakovostna blagovna znamka Mclaren je odpoklicala vse modele zložljivih vozičkov, saj naj bi bili pri razstavljanju nevarni. V Ameriki so prejeli 15 poročil o poškodbah otroških prstkov.

-Nevarni modeli: Volo, Triumph, Quest Sport, Quest Mod, Techno XT, Techno XLR, Twin Triumph, Twin Techno in Easy Traveller.

-Ukrepi: Preventiven in začasen umik iz prodaje (Baby Center, Buši) vseh modelov vozičkov Maclaren, dokler se ne ugotovi, ali je artikel res varen. Po informacijah ZPS je bila od dobavitelja že zahtevana dobava posebnih ščitnikov.

1 komentar (vpiši svoj komentar):

Anonimni 17. november 2009 03:20  

potrebo, da preverijo:)

Kontakt

Email - otrocarije@yahoo.com
© Otročarije 2007-2016
Celotna vsebina tega bloga (slike, tekst, tabele, izračuni,...) je avtorsko zaščitena in je brez dovoljenja avtorja (uredništvo Otročarije) ni dovoljeno uporabljati.
Vsako kršitev bo avtor kazensko ter odškodninsko preganjal.

Priljubljene objave

Arhiv

  © Otročarije 2007-2015

Nazaj na VRH  

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. Uporabljamo tudi piškotke oglaševalskih partnerjev Httpool in Adpartner, ki analizirajo vaše vedenje na spletnih straneh in vam dostavljajo personalizirane oglase. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tu.