Domov | Vsebinska stran OTROČARIJE.NET Bodi obveščen ikona Dodaj med priljubljene (CTRL+D)

19. april 2011

Optična naprava za merjenje stopal

V določenih trgovinah po Ljubljani (Humanic v Supernovi na Rudniku, Geox na Šubičevi in Peko BTC Svet mode) so postavili sistem za podporo prodaji otroške obutve pri katerem je postopek nakupa naslednji:
a) prodajalec otroku z optično napravo za merjenje stopal izmeri obe stopali,
b) starši izberejo model, ki bi ga otroku želeli kupiti,
c) na osnovi izmerjenih notranjih 3D dimenzij obutve in posnetih otroških stopal sistem pokaže, katera številka izbranega modela bi izmerjenima stopaloma najbolje ustrezala; nazorno je prikazana tudi predvidena rast stopal v naslednjem obdobju. Tako se starši lahko odločijo, katero številko obutve kupiti tudi na podlagi dolžine trajanja obdobja, za katerega obutev kupujejo.

Optična naprava za merjenje dimenzij otroških stopal:


Postopek snemanja otroškega stopala.

Rezultat snemanja: predlog velikostne številke, ki bi izmerjenima stopaloma najbolje ustrezala.

Prikaz velikosti otroškega stopala v primerjavi z različnima velikostnima številkama izbranega modela obutve, prikazom rasti stopala in napovedjo, za koliko mesecev bi bila določena številka primerna za izmerjeno stopalo.

Več na: www.ucstech.eu

0 komentar (vpiši svoj komentar):

Kontakt

Email - otrocarije@yahoo.com
© Otročarije 2007-2016
Celotna vsebina tega bloga (slike, tekst, tabele, izračuni,...) je avtorsko zaščitena in je brez dovoljenja avtorja (uredništvo Otročarije) ni dovoljeno uporabljati.
Vsako kršitev bo avtor kazensko ter odškodninsko preganjal.

Priljubljene objave

Arhiv

  © Otročarije 2007-2015

Nazaj na VRH  

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. Uporabljamo tudi piškotke oglaševalskih partnerjev Httpool in Adpartner, ki analizirajo vaše vedenje na spletnih straneh in vam dostavljajo personalizirane oglase. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tu.