Domov | Vsebinska stran OTROČARIJE.NET Bodi obveščen ikona Dodaj med priljubljene (CTRL+D)

16. maj 2012

Ustvarjamo - čebelice


LIKOVNA TEHNIKA: izdelek - čebelice
STAROST OTROKA: 2+
PRIPOMOČKI: lepilo, rumena in črna tempera, rumen pokrovček, pvc folija, prazna rolica wc papirja, papir, stiroporaste kroglice, zobotrebec, palička, črn in bel kolaž
IZDELAVA: Prva čebelica je iz rumenega pokrovčka na katerega je prilepljena pvc folija in črn kolaž papir za progice in oči.
Druga čebelica je izdelana iz prazne rolice wc papirja ki je ustrezno polepljena z črnim kolaž papirjem in krilci z belega papirja.
Tretja čebelica je sestavljena iz dveh pobarvanih stiropor kroglic. Te pritrdite med seboj z zobotrebcem ter jih pobarvajte z rumeno tempero. Ne pozabite na krilca iz pvc foljie, oči, nogice, oči in paličice za igro.


0 komentar (vpiši svoj komentar):

Kontakt

Email - otrocarije@yahoo.com
© Otročarije 2007-2016
Celotna vsebina tega bloga (slike, tekst, tabele, izračuni,...) je avtorsko zaščitena in je brez dovoljenja avtorja (uredništvo Otročarije) ni dovoljeno uporabljati.
Vsako kršitev bo avtor kazensko ter odškodninsko preganjal.

Priljubljene objave

Arhiv

  © Otročarije 2007-2015

Nazaj na VRH  

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. Uporabljamo tudi piškotke oglaševalskih partnerjev Httpool in Adpartner, ki analizirajo vaše vedenje na spletnih straneh in vam dostavljajo personalizirane oglase. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tu.