Domov | Vsebinska stran OTROČARIJE.NET Bodi obveščen ikona Dodaj med priljubljene (CTRL+D)

13. april 2010

Obveščanje o izteku pravice do otroškega dodatka

Dne 6.4.2010 je Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve objavilo obvestilo o prenehanju pošiljanja obvestil o izteku pravice do otroškega dodatka. V njem je navedeno:
  • Z mesecem aprilom 2010 bodo pristojni Centri za socialno delo prenehali pošiljati obvestila o izteku pravice do otroškega dodatka.
  • Kdaj se izteče pravica do otroškega dodatka je razvidna iz odločbe za otroški dodatek.Vsak torej sam poskrbi za ponovno vlaganje in da ne zamudi roka vložitve.
  • Ministrstvo bo s tem racionaliziralo poslovanje, saj obveščanje o izteku pravice do otroškega dodatka (za ostale transfere ni bilo obvestil) letno znese okoli 76.500 evrov.

Vir: Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve

0 komentar (vpiši svoj komentar):

Kontakt

Email - otrocarije@yahoo.com
© Otročarije 2007-2016
Celotna vsebina tega bloga (slike, tekst, tabele, izračuni,...) je avtorsko zaščitena in je brez dovoljenja avtorja (uredništvo Otročarije) ni dovoljeno uporabljati.
Vsako kršitev bo avtor kazensko ter odškodninsko preganjal.

Priljubljene objave

Arhiv

  © Otročarije 2007-2015

Nazaj na VRH  

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. Uporabljamo tudi piškotke oglaševalskih partnerjev Httpool in Adpartner, ki analizirajo vaše vedenje na spletnih straneh in vam dostavljajo personalizirane oglase. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tu.