Domov | Vsebinska stran OTROČARIJE.NET Bodi obveščen ikona Dodaj med priljubljene (CTRL+D)

08. oktober 2007

Dojenčkova soba

Z malo truda lahko kar sami pripravite takole sobico (kotiček) za dojenčka. Potrebujete le: barvo in orodje za pleskanje, sobne dekoracije (stenske nalepke, stranski rob, gumijaste nalepke za na pohištvo).

Izbirate lahko med različnimi motivi: Kmetija, Avtomobili, Cirkus, Levji Kralj, Mojster Miha, Sanje, 101 dalmatinec itd.

Nalepke niso ravno poceni, zato lahko nadarjeni starši tudi sami narišete motive, pri tem pa si lahko pomagate tudi s penastimi živalskimi modeli oz. šablonami, ki so namenjene ustvarjanju s stenskimi barvami.

Nalepke poiščite v trgovinah z otroško opremo (npr. Babycenter), penaste modele in šablone pa boste našli v trgovinah z mešanim tehničnim blagom (npr. Merkur, Obi).

3 komentar (vpiši svoj komentar):

eva 11. januar 2010 10:51  

ful lepe nalepke imajo na www.lepke.si

izgledajo,kot da si sam narisal na steno, pa se cist enostavne so za nalepit. nasi mali so tatlno vsec pa se obiski so navduseni, vsi mislijo, da sva sama risala, hi, hi, hi

Anonimni 17. september 2010 07:16  

Meni pa majo najlepše nalepke na http://www.trendom.si/
Smo ravno naročili za otroško sobo pa sta otroka nora na njih. Imamo pravi mali podvodni svet.

Reklamna tabla 02. julij 2012 21:39  

Meni so zelo všeč te stenske nalepke.

Kontakt

Email - otrocarije@yahoo.com
© Otročarije 2007-2016
Celotna vsebina tega bloga (slike, tekst, tabele, izračuni,...) je avtorsko zaščitena in je brez dovoljenja avtorja (uredništvo Otročarije) ni dovoljeno uporabljati.
Vsako kršitev bo avtor kazensko ter odškodninsko preganjal.

Priljubljene objave

Arhiv

  © Otročarije 2007-2015

Nazaj na VRH  

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. Uporabljamo tudi piškotke oglaševalskih partnerjev Httpool in Adpartner, ki analizirajo vaše vedenje na spletnih straneh in vam dostavljajo personalizirane oglase. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tu.