Domov | Vsebinska stran OTROČARIJE.NET Bodi obveščen ikona Dodaj med priljubljene (CTRL+D)

01. oktober 2007

Izlet na Polževo

Ne daleč od Ljubljane (na poti proti Novemu mestu) se nahaja starodavno mestece Višnja Gora. Poleg znamenitosti, ki si jih lahko ogledate v tej okolici je prav tako lahko prijeten izlet tudi na bljižnjo planoto Polževo. Najbolje, da svoj jekleni konjiček pustite tik pred vrhom Polževega (za zaselkom Kriška vas) in se odpravite peš do vrha (cca pol ure hoje). Tu si lahko iz razgledališča pri Kriški vasi ogledate dolino Grosuplja z bližnjimi zaselki in spijete tudi kakšen požirek vode iz Vodovoda Polževska planota. Nato pa pot nadaljujete po rahlo vzpenjajoči asfaltni cesti. Pot lahko zaključite s kosilom ali kakšno sladico na vrhu v gostišču Polževo ob smučišču.

Ostale izlete z otroškim vozičkom najdete tukaj.

Za povečavo klikni na sliko.

0 komentar (vpiši svoj komentar):

Kontakt

Email - otrocarije@yahoo.com
© Otročarije 2007-2016
Celotna vsebina tega bloga (slike, tekst, tabele, izračuni,...) je avtorsko zaščitena in je brez dovoljenja avtorja (uredništvo Otročarije) ni dovoljeno uporabljati.
Vsako kršitev bo avtor kazensko ter odškodninsko preganjal.

Priljubljene objave

Arhiv

  © Otročarije 2007-2015

Nazaj na VRH  

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. Uporabljamo tudi piškotke oglaševalskih partnerjev Httpool in Adpartner, ki analizirajo vaše vedenje na spletnih straneh in vam dostavljajo personalizirane oglase. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tu.