Domov | Vsebinska stran OTROČARIJE.NET Bodi obveščen ikona Dodaj med priljubljene (CTRL+D)

20. januar 2008

Torba za v porodnišnico

Kaj vse potrebujemo za odhod v porodnišnico: osebna higiena (zobna pasta in ščetka, glavnik, imtimno milo in šampon, vložki, labello, krema, papirnati robčki), mobitel in polnilec, fotoaparat, nederček in blazinice za dojenje, Bepanthen, duda, obroč za plavanje, dokumenti (materinska knjižica, potrjena kartica zdravstvenega zavarovanja, napotnica, original dokument o krvni grupi in Rh faktroju, izvide vseh preiskav, osebno izkaznico in potrdilo o udeležbi na šoli za starše).

Za povečavo klikni na sliko.

Oglejte si še kaj potreboje novorojenček za odhod iz porodnišnice in osnovne potrebščine doma.

1 komentar (vpiši svoj komentar):

Janja 17. april 2008 18:02  

Zraven je dobro imet rokavičke za novorojenčka. Ponavadi se rodijo z dolgimi nohtki in se grdo pokraspajo. Meni so prišle zelo prav, prav tako moji cimri. Rokavičke naj bodo na elastiko v zapestju, drugače padejo dol pri tako majcenih rokcah.

Kontakt

Email - otrocarije@yahoo.com
© Otročarije 2007-2016
Celotna vsebina tega bloga (slike, tekst, tabele, izračuni,...) je avtorsko zaščitena in je brez dovoljenja avtorja (uredništvo Otročarije) ni dovoljeno uporabljati.
Vsako kršitev bo avtor kazensko ter odškodninsko preganjal.

Priljubljene objave

Arhiv

  © Otročarije 2007-2015

Nazaj na VRH  

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. Uporabljamo tudi piškotke oglaševalskih partnerjev Httpool in Adpartner, ki analizirajo vaše vedenje na spletnih straneh in vam dostavljajo personalizirane oglase. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tu.