Domov | Vsebinska stran OTROČARIJE.NET Bodi obveščen ikona Dodaj med priljubljene (CTRL+D)

14. januar 2009

Telefonske št. patronažne službe v Ljubljani in okolici

Od 5.1.2009 je potrebno ob prihodu iz Ljubljanske porodnišnice poklicati patronažno službo (ostale preden zapustite porodnišnico preverite ali patronažna služba sama pridobiva podatke o tem katere mamice so bile odpuščene iz porodnišnice ali jih morate o tem obvestiti same).
Takrat se dogovorite za obisk na domu. Pri prvih obiskih vam patronažna sestra pomaga previti otroka, ga okopa, svetuje glede dojenja ipd.
Spodaj so navedene telefonske številke za Ljubljano in njeno okolico (kontakte za ljubljanske ZD dobite tudi tukaj):
Za povečavo klikni na sliko.
Ostali kontakt poiščite na spletnih straneh posameznih zdravstvenih domov (vedno v kraju bivanja) oz. se obrnite na centralo ZD, kjer vas bodo napotili na ustrezen kontakt (v nekaterih občinah patronažno službo namreč opravljajo zasebni zdravstveni delavci oz. službe).
Če niste rodile v porodnišnici v regiji stalnega bivališča patronažno službo o prihodu domov v vsakem primeru obvestite same.

2 komentar (vpiši svoj komentar):

Anonimni 15. januar 2009 12:47  

Sicer še ne rabimo tega seznama, ampak me zanima kako veš katero PS poklicat? A je to glede na naslov oziroma pod kateri ZD pašeš krajevno? Ker sodim pod ZD Center, osebnega imam čisto v drugem mestu, G pa v ZD Fužine...

Otročarije 15. januar 2009 17:01  

Ojla!
Ne vem zagotovo, ampak smatram, da kličete lokacije ZD glede na prijavljeno stalno bivališče otroka.

Še to. Tale seznamček so nalimali na vrata vsake sobe na oddelkih v porodnišnici Ljubljana, dodatnih pojsanil poleg tega ni bilo.

Kontakt

Email - otrocarije@yahoo.com
© Otročarije 2007-2016
Celotna vsebina tega bloga (slike, tekst, tabele, izračuni,...) je avtorsko zaščitena in je brez dovoljenja avtorja (uredništvo Otročarije) ni dovoljeno uporabljati.
Vsako kršitev bo avtor kazensko ter odškodninsko preganjal.

Priljubljene objave

Arhiv

  © Otročarije 2007-2015

Nazaj na VRH  

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. Uporabljamo tudi piškotke oglaševalskih partnerjev Httpool in Adpartner, ki analizirajo vaše vedenje na spletnih straneh in vam dostavljajo personalizirane oglase. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tu.