Domov | Vsebinska stran OTROČARIJE.NET Bodi obveščen ikona Dodaj med priljubljene (CTRL+D)

09. julij 2008

Bebe čaj Droga Kolinska nevaren

Droga Kolinska d.d., ki proizvaja izdelek Be-be filter čaj 40g umika izdelek z rokom uporabe do 08.11.09 serija L452 in z rokom uporabe 02.12.09 serija L520. DrogaKolinska pa je tovrstni čaj prodajala tudi pod blagovno znamko Mercator - Lumpi in Spar - Sparky.

Kemijske analize izdelka so pokazale prisotnost ostanka pesticida in presežene vrednosti onesnaženja. Čaj ni zdravju škodljiv, možne pa so posledice ob dolgotrajnem uživanju (več kot 3 mesece) in v večjih količinah (3-4 dcl).

Izdelka ne uprabljate več in ga vrnite trgovcu ali prodajalcu (DrogaKolinska d.d.), ki vam bo poplačal kupnino.

Vir: DrogaKolinska d.d.

0 komentar (vpiši svoj komentar):

Kontakt

Email - otrocarije@yahoo.com
© Otročarije 2007-2016
Celotna vsebina tega bloga (slike, tekst, tabele, izračuni,...) je avtorsko zaščitena in je brez dovoljenja avtorja (uredništvo Otročarije) ni dovoljeno uporabljati.
Vsako kršitev bo avtor kazensko ter odškodninsko preganjal.

Priljubljene objave

Arhiv

  © Otročarije 2007-2015

Nazaj na VRH  

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. Uporabljamo tudi piškotke oglaševalskih partnerjev Httpool in Adpartner, ki analizirajo vaše vedenje na spletnih straneh in vam dostavljajo personalizirane oglase. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tu.