Domov | Vsebinska stran OTROČARIJE.NET Bodi obveščen ikona Dodaj med priljubljene (CTRL+D)

23. julij 2008

Nosečnost po tednih - 9. teden


To vsebino lahko najdete na novem spletnem mestu Otročarije.net:


9. teden
-velikost: 2,3 cm -teža: 2 g
-razvoj: Zarodkov repek izginja, še bolj se oblikujejo prsti, razvijejo se trebušna slinovka, žolčevodi in žolčnik. Začnejo se razvijati spolni organi, ampak zarodku še ni mogoče določiti spola, ker ta navzven še ni viden.
-mamica: Lahko vam bo slabo, možen je izcedek iz nosu ali celo krvavitve, občutile boste utrujenost, morda vrtoglavico, napete prsi ter zgago in težave s prebavo (zaprtost).
Nakupite si lahko kakšna nosečniška oblačila in nederčke, saj vam bodo od zdaj naprej prišla prav. Naročite se na samoplačniški pregled nuhalne svetline, ki se izvaja med 11.-14. tednom nosečnosti.

Video (9. - 12. teden)

0 komentar (vpiši svoj komentar):

Kontakt

Email - otrocarije@yahoo.com
© Otročarije 2007-2016
Celotna vsebina tega bloga (slike, tekst, tabele, izračuni,...) je avtorsko zaščitena in je brez dovoljenja avtorja (uredništvo Otročarije) ni dovoljeno uporabljati.
Vsako kršitev bo avtor kazensko ter odškodninsko preganjal.

Priljubljene objave

Arhiv

  © Otročarije 2007-2015

Nazaj na VRH  

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. Uporabljamo tudi piškotke oglaševalskih partnerjev Httpool in Adpartner, ki analizirajo vaše vedenje na spletnih straneh in vam dostavljajo personalizirane oglase. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tu.