Domov | Vsebinska stran OTROČARIJE.NET Bodi obveščen ikona Dodaj med priljubljene (CTRL+D)

09. julij 2008

Previjalna miza

VRSTE PREVIJALNIH MIZ:
- lesena s predali
- kombinirana z banjico
- na stojalu
- stenska

PREVIJALNE PODLOGE:
Običajne velikosti:
-80x50
-75x80
-69x44,5

Previjanje dojenčka je dnevno opravilo, zato bodite pri izbiri pozorni, da vam višina previjalne mize odgovarja (t.j. da lahko ob njej otroka previjate relativno zravnano), saj se bodo ob prisilni sklonjeni drži slej ko prej pojavile bolečine v križu.

Nasveti pri izbiri:
- Pri kombiniranih previjalnih mizah z banjico razmislite predvsem o postavitvi. Otroci namreč kmalu postanejo navdušeni nad kopanjem, kar pa pomeni, da veliko vode konča zunaj banjice.
- Previjalne mize na stojalih so zelo dobra rešitev, ko ni dovolj prostora v stanovanju, vendar pa računajte na to, da jo boste morali v prvem letu postaviti in razstaviti 5-6 krat na dan.

Zaradi nevarnosti resnih poškodb ob padcih, med previjanjem otroka nikoli ne puščajte samega na previjalni mizi!

Oglejte si še:
Predelava klasične omarice v previjalno mizo

0 komentar (vpiši svoj komentar):

Kontakt

Email - otrocarije@yahoo.com
© Otročarije 2007-2016
Celotna vsebina tega bloga (slike, tekst, tabele, izračuni,...) je avtorsko zaščitena in je brez dovoljenja avtorja (uredništvo Otročarije) ni dovoljeno uporabljati.
Vsako kršitev bo avtor kazensko ter odškodninsko preganjal.

Priljubljene objave

Arhiv

  © Otročarije 2007-2015

Nazaj na VRH  

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. Uporabljamo tudi piškotke oglaševalskih partnerjev Httpool in Adpartner, ki analizirajo vaše vedenje na spletnih straneh in vam dostavljajo personalizirane oglase. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tu.