Domov | Vsebinska stran OTROČARIJE.NET Bodi obveščen ikona Dodaj med priljubljene (CTRL+D)

21. julij 2008

Nosečnost po tednih - 7. teden


To vsebino lahko najdete na novem spletnem mestu Otročarije.net:


7. teden
-velikost: 8 mm (kot grahovo zrno)
-razvoj: Možgani se razvijajo dalje, oblikujejo se leče v očeh, nadaljuje se razvoj srednjega dela ušes, oblikujejo se roke, noge, dlani in stopala.
-mamica: V tem tednu ali naslednjem boste verjetno odšle na prvi pregled pri ginekologu. Ta bo previril z vaginalnim ultrazvokom tudi vašo nosečnost (kasneje se uporablja zunanji ultrazvok). Tako boste videle sliko vašega otroka, ki vam jo bo verjetno ginekolog tudi natisnil. V laboratoriju boste morale dati kri (za preiskavo krvne skupine, spolno prenoslivih bolezni, slabokrvnost...) in urin.

0 komentar (vpiši svoj komentar):

Kontakt

Email - otrocarije@yahoo.com
© Otročarije 2007-2016
Celotna vsebina tega bloga (slike, tekst, tabele, izračuni,...) je avtorsko zaščitena in je brez dovoljenja avtorja (uredništvo Otročarije) ni dovoljeno uporabljati.
Vsako kršitev bo avtor kazensko ter odškodninsko preganjal.

Priljubljene objave

Arhiv

  © Otročarije 2007-2015

Nazaj na VRH  

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. Uporabljamo tudi piškotke oglaševalskih partnerjev Httpool in Adpartner, ki analizirajo vaše vedenje na spletnih straneh in vam dostavljajo personalizirane oglase. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tu.