Domov | Vsebinska stran OTROČARIJE.NET Bodi obveščen ikona Dodaj med priljubljene (CTRL+D)

26. julij 2008

Nosečnost po tednih - 12. teden


To vsebino lahko najdete na novem spletnem mestu Otročarije.net:


12. teden
-velikost: 5,4 cm, -teža: 14 g
-razvoj: Nevarnost za splav se je občutno zmanjšala, saj se s tem tednom končuje prvo trimesečje. Skoraj vsi organi so oblikovani, nadaljuje se le njihova rast in nadaljni razvoj. Prsti na rokah in nogah so razdeljeni, otroku pričnejo rasti nohti in lasje. Spolovilo pridobi svoje značilne karakteristike. Otrokove ledvice pričnejo proizvajati in izločati urin v plodovnico.
-mamica: Morda je že čas, da v službi poveste da ste noseči in kdaj odidete na porodniški dopust. Z novico sevada lahko tudi še malo odlašate, ampak ne dlje kot do 15.-16. tedna, saj bo vaš trebušček iz tedna v teden večji.

0 komentar (vpiši svoj komentar):

Kontakt

Email - otrocarije@yahoo.com
© Otročarije 2007-2016
Celotna vsebina tega bloga (slike, tekst, tabele, izračuni,...) je avtorsko zaščitena in je brez dovoljenja avtorja (uredništvo Otročarije) ni dovoljeno uporabljati.
Vsako kršitev bo avtor kazensko ter odškodninsko preganjal.

Priljubljene objave

Arhiv

  © Otročarije 2007-2015

Nazaj na VRH  

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. Uporabljamo tudi piškotke oglaševalskih partnerjev Httpool in Adpartner, ki analizirajo vaše vedenje na spletnih straneh in vam dostavljajo personalizirane oglase. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tu.