Domov | Vsebinska stran OTROČARIJE.NET Bodi obveščen ikona Dodaj med priljubljene (CTRL+D)

07. oktober 2008

Nosečnost po tednih - 30. teden


To vsebino lahko najdete na novem spletnem mestu Otročarije.net:


30. teden
-velikost: 39,9 cm, -teža: 1319 g
-razvoj: Otrokove poteze obraza so popolnoma oblikovane. Dlačice po telesu (puh ali lanugo), ki so rastle od 15. - 26. tedna pričnejo počasi izginjati. Kostni mozeg sedaj skrbi za proizvodnjo rdečih krvnih telesc.
-mamica: Najboljši položaj spanja za nosečnico je ležanje na njenem levem boku, da v največji meri poskrbite za neoviran pretok krvi do vaših organov in okončin.
Če še niste pozanimali je sedaj zadnji čas, da pri ginekologu povprašate o izvajanju šole za starše ter se prijavite in obiščte predavanja.

0 komentar (vpiši svoj komentar):

Kontakt

Email - otrocarije@yahoo.com
© Otročarije 2007-2016
Celotna vsebina tega bloga (slike, tekst, tabele, izračuni,...) je avtorsko zaščitena in je brez dovoljenja avtorja (uredništvo Otročarije) ni dovoljeno uporabljati.
Vsako kršitev bo avtor kazensko ter odškodninsko preganjal.

Priljubljene objave

Arhiv

  © Otročarije 2007-2015

Nazaj na VRH  

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. Uporabljamo tudi piškotke oglaševalskih partnerjev Httpool in Adpartner, ki analizirajo vaše vedenje na spletnih straneh in vam dostavljajo personalizirane oglase. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tu.