Domov | Vsebinska stran OTROČARIJE.NET Bodi obveščen ikona Dodaj med priljubljene (CTRL+D)

16. oktober 2008

Nosečnost po tednih - 40. teden


To vsebino lahko najdete na novem spletnem mestu Otročarije.net:40. teden
-velikost: 51,2 cm, -teža: 3462 g
-razvoj: Otrok je že pripravljen, vsak čas lahko odidete v porodnišnico. Datum poroda, ki vam ga je določil ginekolog je le ocena, vsak otrok se rodi ob svojem času.
-mamica: Sedaj bodo pregledi pri ginekologu zelo pogosti (na 3-4 dni). V tem tednu bo ginekolog izvedel tudi notranji pregled materničnega vratu.
V 41. tednu nosečnosti pa se zaradi prenošenosti pregleda barva plodne vode. Bistra barva pomeni da otrok še ni zrel, mlečna da bo naslednji dan, rjavo-rumena pa da je plod že izločil blato ali urin in se mora porod takoj sprožiti (uporaba umetnih popadkov).

0 komentar (vpiši svoj komentar):

Kontakt

Email - otrocarije@yahoo.com
© Otročarije 2007-2016
Celotna vsebina tega bloga (slike, tekst, tabele, izračuni,...) je avtorsko zaščitena in je brez dovoljenja avtorja (uredništvo Otročarije) ni dovoljeno uporabljati.
Vsako kršitev bo avtor kazensko ter odškodninsko preganjal.

Priljubljene objave

Arhiv

  © Otročarije 2007-2015

Nazaj na VRH  

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. Uporabljamo tudi piškotke oglaševalskih partnerjev Httpool in Adpartner, ki analizirajo vaše vedenje na spletnih straneh in vam dostavljajo personalizirane oglase. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tu.